AGRÁRCENTRUM KORSZERŰSÍTÉSE

Hódmezővásárhely

Az épület felújítása keretében a homlokzat hőszigetelése, nyílászárók cseréje, tetőszerkezet javítása, padlásfödém hőszigetelése, fényforrások cseréje és a gépészeti berendezések felújítása valósult meg. A beruházás KEOP-5.6.0/12-2013-0004 forrásból valósult meg.

Önkormányzati beruházás keretében megvalósult az udvar térburkolatának kialakítása, az ereszcsatornák javítása, cseréje, előtető készítése, címer elhelyezése. Elkészült az épület teljes tetőfelületének javítása. A forrás lehetővé tette a Virág utcai kerítés és kerítéskapu felújítását a toldaléképület héjazatának javítását kialakítását. Az udvar belső burkolatának kialakítása során a csapadékvíz elvezetés kivitelezése és lépcsőjavítási munkálatok elvégzése is megtörtént. A főépületben a vízszigetelés javítása a főfalaknál, 1,5 m magasságig vakolat felújítása minden belső falterületen megtörtént a földszinten. Az épületben a vizesblokkok felújítása is megvalósult.

KEHOP-5.2.11-16-2016-00005 program keretében az udvari melléképület tetejére közel 140 m2 napelem került telepítésre, amelynek teljesítménye 21,4 KW.

 

Fejlesztés költsége: Összesen 282,4 millió Ft, 144 millió Ft KEOP, 126 millió Ft Önkormányzati forrás 12,4 millió Ft KEHOP

 

A fejlesztés befejeződött.

Előző Még több fejlesztés >